Pink Floydia kansalle! Nick Mason esittää kesällä Helsingissä yhtyeen ikivihreitä 1960–70-luvuilta

Suomen Pink Floyd -fanit pääsevät toden teolla nauttimaan yhtyeen alkuvuosien helmistä Helsingin Kulttuuritalossa kesäkuun 12. päivänä, jolloin yhtyeen rumpali Nick Mason tuo Saucerful Of Secrets -kokoonpanonsa Suomeen. Liput konserttiin tulevat Lippupisteessä ja Tiketissä myyntiin maanantaina 10. helmikuuta kello 9 ja hintaa lipulla on alkaen 59 euroa.

Lontoossa 2018 ensimmäisen keikkansa soittaneen, huippumuusikoista koostuvan yhtyeen repertuaariin kuuluu parhaita paloja Pink Floydin vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumista vuoden 1971 Meddle-pitkäsoittoon saakka. Keikoilla on kuultu ainutlaatuisia versioita esimerkiksi kappaleista Lucifer Sam, Arnold Layne sekä Bike, joita ei Pink Floydin silloisissa liveseteissä kuultu. Yhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris, Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken.

Nick Masonin omien sanojen mukaan yhtyeen tavoite on vangita juuri 60- ja 70-lukujen vaihteen tunnelma, ei niinkään perustaa varsinaista tribuuttiyhtyettä, sillä 14 vuotta sitten kuollutta, vuonna 1968 Pink Floydin jättänyttä alkuperäislaulaja Syd Barrettia ei voi korvata. Saucerful Of Secrets on saanut myös muiden Pink Floyd -jäsenten hyväksynnän – Roger Waters on nähty jopa vierailijana yhtyeen keikalla.

Nick Mason’s Saucerful of Secrets julkaisee livealbumin Live At The Roundhouse huhtikuun 17. päivänä ja konserttitaltointi nähdään valikoiduissa elokuvateattereissa jo 10. maaliskuuta. Esimakua voit katsoa tuosta alapuolelta.

Nick Masonss Saucerful Of Secrets
12.6.2020 – Kulttuuritalo, Helsinki

Liput myyntiin 10.2.2020 kello 9 Tiketissä ja Lippupisteessä
Liput alkaen 59€