Plutonium 74 juhlakiertueelle: 20 vuotta täyttävää Pasilasta Kallioon -debyyttiä esitetään pitkin Suomea

30.8.2023 14:36

Rytmimusiikkiyhtye Plutonium 74 tekee Pasilasta Kallioon -debyyttialbuminsa 20-vuotisjuhlien kunniaksi syyskiertueen. Keikkabussi pysähtyy kaikkiaan kuudella paikkakunnalla. Bändi on jo aiemmin julkistanut yhden juhlakeikan Helsingin Tavastialle, mutta tämän lisäksi orkesterin on nyt määrä esiintyä Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Tavastialle on buukattu myös yksi lisäkeikka.

”Aiemmin julkaistu Tavastian-juhlakeikka meni sen verran nopeasti loppuunmyydyksi, että lisäkeikan ohella halusimme saattaa juhlashow’n nähtäväksi myös muualle Suomeen. Laulajaamme Ylermiä lainaten: luvassa on riehakas reissu bölestä galtseille, Riks Raks ja Pox! Kiertueen jälkeen tulemme vetämään jonkin aikaa happea, joten nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle”, rumpali Ville Pystynen kertoo tiedotteessa.

Joka keikalla kuullaan Pasilasta Kallioon kokonaisuudessaan ja muutakin materiaalia yhtyeen matkan varrelta. Konserttien ennakkoliput tulevat myyntiin keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa torstaina 31. elokuuta. Katso keikka-aikataulu alapuolelta:
28.10. Espoo, Kannusali
3.11. Tampere, Olympia
4.11. Turku, Teatro
10.11. Jyväskylä, Lutakko
11.11. Oulu, 45 Special
16.11. Helsinki, Tavastia
17.11. Helsinki, Tavastia (loppuunmyyty)

Lisää luettavaa