Pohjanmaalla festaroidaan isolla kädellä: Stadionfest tuo pitkän rivin kotimaisia tähtiä Seinäjoelle

Juha Metso / All Over Press

Taas kuuluu Suomen tapahtumakentältä festivaaliuutisia, ja onneksi mukavamman sorttisia sellaisia. Tiedote kertoo, että maailmanhistorian kolmas Stadionfest järjestetään Seinäjoen OmaSP-stadionilla 20.–21. elokuuta. Tapahtumassa nähdään kotimaisia staroja sekä rockin että rapin piiristä.

Lavalle kapuavat Haloo Helsinki, Pyhimys, The Rasmus, Eppu Normaali, Mouhous, Arttu Wiskari, Atomirotta, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. Enemmänkin esiintyjiä on luvassa. Pääsyliput tulevat myyntiin 10. maaliskuuta Lippupisteessä, ja hintaa pileteillä on 54,90–87,90 euroa. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Mitä korona-asioihin tulee, festivaaliorganisaatio vakuuttaa varautuneensa kaikkeen. ”Asiakkaiden, artistien ja festivaalin työntekijöiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjälle tärkein prioriteetti. Vuoden 2020 tapahtuman turvallisuustoimet olivat erittäin onnistuneet ja asiakkaiden turvallinen osallistuminen tullaan takaamaan myös 2021. Tarvittaessa tapahtuma-alue voidaan jakaa osiin ja henkilökapasiteettia laskea, jotta turvavälit säilyvät ja katsojakokemuksesta saadaan kaikilta osin turvallinen ja viihtyisä”, tiedotteessa kerrotaan. Näillä mennään!