On aika ottaa vastaan metamorfoosin toinen vaihe, ilmoittaa Polymoon — katso uuden singlen musiikkivideo

Polymoonin toisella levyllä salamyhtäisyyden verhot revitään auki. Tästä esimakua tarjoilee levyn ensimmäinen single.
30.9.2022 01:01

Psykedeelisen rockin ja raskaamman progen laitamilla seikkaileva tamperelainen Polymoon julkaisee toisen albuminsa helmikuussa 2023. Chrysalis-albumin julkaisee berliiniläinen, Kadavar-yhtyeen luotsaama Robotor Records. Tänään albumilta on ilmestynyt ensimmäinen single Wave Back To Confusion, joka löytyy videon kera yläpuolelta.

— Wave Back To Confusion on kappale, joka käsittelee hukkumista ja irti päästämistä. Puhdistavan hukkumisen kautta kaikki turhuudet katoavat ja elämän todellinen tarkoitus paljastuu. Kuuntelemalla kappaletta huomaat uivasi kimaltelevien, tähdistä koostuvien järvien ja autuaiden värien kyllästämien ydinräjähdysten keskellä, yhtye kuvailee singleä.

Polymoon on alusta asti pyrkinyt tuomaan psykedeelisen visionsa konkreettiseen muotoon. Yhtyeen ensimmäinen albumi oli kriitikoiden ylistämä Caterpillars of Creation, joka julkaistiin Svart Recordsin kautta syksyllä 2020.

Nuoren yhtyeen toisella albumilla salamyhkäisyyden verhot ovat revitty auki. On aika ottaa vastaan metamorfoosin toinen vaihe, jossa kaikki on paljasta eikä mikään ole enää piilossa. Kotilo aukeaa, ja vasta muodostuneet siivet avautuvat hitaasti. Vanhat käytännöt ovat räjäytetty palasiksi, ja kotilon kuori halkeilee. Valonsäteet paistavat läpi kirkkaammin kuin koskaan ennen. Valmistaudu tanssimaan, tiedotteessa maalaillaan.

Lisää luettavaa