Poptähti Miley Cyrus yllättää oikein kunnolla: työstää Metallica-coverlevyä

MTV / BACKGRID / AOP

Nyt kantautuu suuresta maailmasta varsin huomionarvoisia uutisia. Interview-lehti haastatteli hiljattain Miley Cyrusta, ja tämä raskaan sarjan poptähti lipsautti ohimennen melko yllättävän tiedon: hänellä on työn alla Metallica-coverlevy. Aiheesta kertoo myös Blabbermouth.

”Olemme puuhanneet Metallica-covereista koostuvaa albumia, olen täällä nyt sen kimpussa”, Cyrus kertoo haastattelijalle. ”Olemme onnekkaita, kun voimme jatkaa musiikin tekemistä kaiken tämän [koronapandemian] keskellä. Aluksi kaikki tuntui hyvin lannistavalta, mutta nyt olen taas aivan liekeissä.”

Haastattelija ei kysy aiheesta enempää, joten jää epäselväksi, onko kysymyksessä useamman artistin esityksistä koostuva yhteislevy vai Mileyn ikioma tuotos. Jälkimmäinen vaihtoehto olisi melkoinen pommi!

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Cyrus on Metallican kimpussa: viime vuoden Glastonbury-festareilla laulaja esitti version slovarihitti Nothing Else Mattersista. Mikäs siinä, mutta olisi tietysti kiinnostavampaa kuulla, miten popparilta irtoaa Metallican raskaampi osasto. Miley Cyrus Batteryn tai Creeping Deathin kimpussa – uhka vai mahdollisuus?