Progemetalliyhtye Evergreyn kokoonpanossa muutoksia – ”Kiertäminen ei enää tuota minulle iloa”

Yhtye nähdään syksyllä Suomessa uuden rumpalin kanssa.
15.5.2024 09:14

Ruotsalainen progemetalliyhtye Evergrey julkaisi some-kanavissaan pitkäaikaisen rumpalinsa Jonas Ekdahlin tiedotteen, jossa tämä kertoo jäävänsä bändin aktiivisesta kokoonpanosta sivuun.

”Intohimoni on viime vuosina siirtynyt keikkailusta studiossa olemiseen: biisien tekemiseen, äänittämiseen, tuottamiseen ja miksaamiseen. Kiertäminen ei enää tuota minulle iloa, vaan haluan keskittää kaiken aikani, huomioni ja energiani säveltämiseen, tuottamiseen ja miksaamiseen. Siksi en tule enää soittamaan keikkoja tai kiertueita rumpalina”, Ekdahl kertoo.

”Päätökseni johtuu täysin siitä, ettei minulla ole enää haluja soittaa livenä. Ei olisi reilua bändille tai minulle tehdä jotain, joka ei tuo minulle onnellisuutta. Yhtä tärkeää on mainita, että rakastan bänditovereitani yhtä paljon kuin ennenkin. He ovat minulle aina isoveljiä, jotka ottivat minut siipiensä suojaan kun olin 17-vuotias. Rakastan ja kunnioitan heitä suuresti.”

Ekdahl kertoo pysyvänsä kuitenkin yhä mukana taustajoukoissa sävellys- ja tuotantopuolella. Yhtye on myös jo löytänyt uuden rumpalin, mutta tämän henkilöllisyys paljastetaan hieman myöhemmin.

Uuden Theories of Emptiness -pitkäsoiton kesällä julkaiseva Evergrey saapuu syyskuussa Suomeen kahdelle keikalle Helsinkiin ja Tampereelle.

Lisää luettavaa