Provinssi julkisti lisää ensi kesän esiintyjiä: Yungblud, Bad Omens, Jenni Vartiainen, Käärijä…

7.11.2023 11:00

Provinssi on kasvattanut ensi kesän esiintyjäkattaustaan taas usean artistin verran. Seinäjoen musiikkijuhla on lisännyt listoilleen uusia nimiä sekä ulkomailta että koto-Suomesta, ja varsin kiinnostavia nimiä on mukaan saatu.

Huomionarvoinen tapaus on esimerkiksi modernin brittirockin airut Yungblud, jonka heittäytymiskyky on kerännyt kehuja esimerkiksi Mick Jaggerilta ja Dave Grohlilta. Siviilissä Dominic Harrisonina tunnettu muusikko vieraili Provinssissa edellisen kerran vuonna 2019, ja tuon jälkeen kaveri on ennättänyt kasvattaa suosiotaan aika lailla. Törnävänsaareen saapuu suuresta maailmasta myös metalcore-tähti Bad Omens, norjalainen raskaan rockin tekijäryhmä Kvelertak ja tanskalainen Vola.

Uusia kotimaisia vetonauloja ovat sitten paluuta virittelevä Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Apulanta, Sanni, Käärijä ja Sexmane. Metallipuolelta mukaan on saatu Lemin rymyryhmä Stam1na. Ikävämpänä uutisena Provinssi tiedottaa, että Nothing But Thievesin keikka tapahtumassa on peruuntunut. Provinssin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa PMMP, Bring Me the Horizon ja Blind Channel.

Provinssin kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä hintaan 199 euroa. Lisäksi on tarjolla niin kutsuttuja ”free bird” -lippuja, joissa ostaja varmistaa pääsyn Provinssiin yhtenä päivänä ja päättää haluamansa osallistumispäivän vasta myöhemmin, kun artistien päiväjako on julkaistu. Ennakkomyynti hoidetaan Provinssin verkkosivujen välityksellä. Soundi on Provinssin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa