Provinssi tiedottaa: Peppi Arrimo on nimetty perinteikkään festivaalin uudeksi tuotantopäälliköksi

26.6.2023 15:06

Provinssi tekijäkunta uudistuu. Soundin verkkotoimituksen sähköpostiin ilmaantui sellainen tiedoksianto, että festivaalin uudeksi tuotantopäälliköksi on nimetty tapahtuma-alan moniosaaja Peppi Arrimo. Arrimo aloittaa uudessa toimenkuvassaan 1. elokuuta alkaen.

Provinssissa niin ympäristökoordinaattorina, toimistopäällikönä ja artistituottajana toiminut Arrimo on tuottanut myös Lost In Music -festivaalia ja toiminut stage managerina useilla kotimaisilla festivaaleillla erinäisissä Fullsteamin tapahtumissa. Kansainvälistä työkokemusta Arrimo kerännyt Unkarissa järjestettävän Sziget-festivaalin päälavan stage managerina ja teknisen tuotannon assistenttina. Arrimo on ollut myös kehittämässä koko alaa elävän musiikin kestävän kehityksen hankkeissa hanketuottajan roolissa.

”Tuotantopäällikön homma on ollut unelmatyöni aika lailla siitä asti, kun aloitin työt festivaalin parissa. Pääsen nyt uudessa työnkuvassani hyödyntämään kaikkien näiden Provinssi-vuosien ja monien eri roolien tuomaa kokemusta parhaalla mahdollisella tavalla. Kasvamaan ja oppimaan, kohtaamaan uusia ja innostavia haasteita sekä samalla kehittämään festivaalia, mistä olen tietysti superinnoissani. Provinssi on minulle hurjan monella tapaa enemmän kuin pelkkä työpaikka ja sydämeni on isosti Törnävällä. Haluan kiittää festivaalia ja kaikkia sen maailman parhaita tekijöitä ensinnäkin kaikista vuosista ja kokemuksista, sekä myös luottamuksesta, tuesta ja kannustuksesta tulevaisuudessa”, Arrimo kertoo tiedotteessa.

Tämän viikon torstaina käynnistyvä Provinssi toteutetaan vielä nykyisellä tiimillä ja roolituksella. Provinssin esiintyjiä ovat muun muassa Ghost, The Chemical Brothers, Antti Tuisku, Architects, Gojira, Amorphis ja Apulanta.

Lisää luettavaa