Provinssin salaisuus paljastui: pääesiintyjäksi saapuu The Killers

The Tappajat = Brandon, Ronnie, Dave ja Mark.

Provinssi on päiväkausia tiputellut vihjeitä ensi kesän pääesiintyjästään, jonka tiedettiin vihjeiden perusteella muun muassa olevan amerikkalainen ja ensimmäistä kertaa suomalaisilla festareilla.

Kuten erittäin moni näytti vihjeistä arvaavankin, ensi kesän Provinssin kirkkaimmaksi tähdeksi saapuu yhdysvaltalainen rockyhtye The Killers.

– The Killers on mielestäni täydellinen festariesiintyjä: setti täynnä hittejä, vauhtia, suuria tunteita ja kaikkensa lavalla antava asenne. Yhtyettä on haettu jo vuosien ajan Suomeen niin Provinssin kuin usean muunkin festivaalin toimesta. Olemme tietysti hyvin ylpeitä ja onnellisia siitä, että The Killersin ensimmäinen festarikeikka Suomessa toteutuu juuri Provinssissa, riemuitsee festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

The Killers sai nopean lähdön 2000-luvun alussa kun Hot Fuss -debyytin (2004) singlet Mr Brightside ja Somebody Told Me nousivat jättihiteiksi. Sittemmin The Killers on pitänyt pintansa 2000-luvun suosituimpien rockbändien joukossa ja osoittanut myös muuntautumiskykynsä erityylisillä albumeillaan. Laulaja Brandon Flowers on julkaissut myös kaksi sooloalbumia.

The Killers valmistelee parhaillaan viidettä pitkäsoittoaan, jonka on luvattu ilmestyvän kuluvan vuoden aikana.

Provinssi on ilmoittanut myös tähän mennessä julkistettujen artistien esiintymispäivät.

To 29.6.2017
The Killers (USA), Die Antwoord (ZA), Airbourne (AU), While She Sleeps (UK), Turmion Kätilöt
Pe 30.6.2017
Ellie Goulding (UK), The Hives (SWE), Children of Bodom, Popeda
La 1.7.2017
In Flames (SWE), Profeetat, Amaranthe (SWE), Apulanta

Ohjelmistoon on tulossa talven ja kevään aikana kymmeniä lisäyksiä.