Provinssin tuoreessa julkistuksessa tuoksuu folkpunk, vaihtoehtorock ja hiphop

Flogging Molly

Seinäjoen Provinssi on julkistanut liudan uusia ulkomaisia ja kotimaisia artisteja 30.6.-2.7.20126 järjestettävän festivaalin kattaukseen.

Folk-vaikutteisen punkin ystäville ilouutisia on tuplaten, sillä Törnävänsaarella piipahtavat Flogging Molly ja ensimmäistä kertaa Suomessa keikkaileva Skinny Lister. Ensimmäistä kertaa Suomessa nähdään myös australialainen instrumentaaliyhtye Dirty Three, jota johtaa Nick Caven pitkäaikainen yhteistyökumppani Warren Ellis. Kiihkeistä live-esiintymisistä tunnetun kolmikon tuotanto liikkuu pääosin post- ja indierockin maisemissa.

Kotimaisina lisäyksinä festareille rap-verta tuovat Paperi T ja View, rokkia puolestaan uudelleen aktivoitunut Maj Karma ja vuoden ainoan festivaalikeikkansa heittävä Disco Ensemble, jonka keikan settilistaan yleisö pääsee vaikuttamaan keväällä alkavassa äänestyksessä.

Provinssin jo julkistettujen artistien joukkoon kuuluvat muun muassa Rammstein, Biffy Clyro, Cheek, Nightwish, Five Finger Death Punch, Bring Me The Horizon, Damien Rice, Action Bronson ja Yelawolf. Nämä ja monet muut saavat talven ja kevään aikana seurakseen vielä useita kymmeniä uusia kiinnityksiä.

Koko kattauksen ja lisätietoja lipuista löydät luonnollisesti Provinssin kotisivuilta.