Provinssissa vieraillut The Gaslight Anthem määrittelemättömän pituiselle tauolle

Ehditkö Provinssiin? Ole iloinen.

Ei, se ei ole Poets Of The Fall.

Newjerseyläinen The Gaslight Anthem on julkaissut tiedotteen, jossa yhtye ilmoittaa jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle heti edessä olevan Euroopan-kiertueensa jälkeen. Asiaa koskeva virallinen viesti kuuluu näin:

– Aiomme pitää taukoa tästä bändistä elokuisen Euroopan-kiertueemme jälkeen. Jokaisella meistä on joko musiikkiin liittyviä tai siihen liittymättömiä muita projekteja ja tulemme pysymään aktiivisina tavalla tai toisella. Katsomme parhaaksi irtautua tästä bändistä kunnes olemme päättäneet, mitä tehdä sen jatkon suhteen. Haluamme ladata akkuja ja ottaa askeleen taaksepäin. Taukomme jatkuu, kunnes tunnemme, että meillä on jälleen jotain uutta ja jännittävää tarjottavanamme. Emme halua tehdä levyä vain levyn tekemisen pakosta. Tämä on paras päätös, jonka voimme tässä vaiheessa tehdä. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet yhtyettämme viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Nähdään tien päällä!

Seuraajaa viime vuonna julkaistulle Get Hurt -albumille saadaan siis oletettavasti odotella vähintäänkin tovi totuttua pidempään. Ennen tämän vuoden Provinssirockin keikkaakin Suomessa useampaan otteeseen vierailleen The Gaslight Anthemin muodostavat Brian Fallon ja Ben Horowitz sekä Alexit Levine ja Rosamilia.