Punk Up -näyttely tuo punkkulttuuria Helsingin katukuvaan

Punkmuseo jalkautuu syyskuuksi Helsingin kaduille Punk Up -näyttelyn muodossa.
2.9.2022 10:41

Punk Up -näyttely tuo punkkulttuuria Helsingin kaduille syyskuussa. Eri puolilla Helsinkiä syyskuun ajan toteutettavassa näyttelyssä on nähtävillä esimerkiksi valokuvia, t-paitoja ja rotseja, jotka tavalla tai toisella ilmentävät punkkulttuuria. Kohteet ovat nähtävissä pääasiassa tyhjien liiketilojen ikkunoissa eri puolilta Helsinkiä.

Punkmuseon järjestämä näyttely tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa tämän yleisiä uskomuksia ravistelleen kulttuurin pintaan ja myöskin siitä syvemmälle; Ihmisiin, paikkoihin ja aktiviteetteihin. 

Suomen Punkmuseon kannatusyhdistys ry:n tavoitteena on luoda punkkulttuuria tallentava, säilyttävä ja esittelevä tila Helsinkiin. Ennen omia näyttelytiloja Punkmuseo jalkautuu kaduille, kuten tässä näyttelyssä. 

Näyttelypaikkoja ovat: Elimäenkatu 22, Fabianinkatu 29, Kasöörinkatu 3 (Asemapäällikönkadun puolella kävelysillalla), Kauppakeskus Columbus (Mosaiikkitorin /Vuotalon puolella), Kauppakeskus Arabia (Hämeentien ja Kotisaarenkadun kulmassa), Malmintori, Meripihkantie 3, Mäkelänkatu 54, Porkkalankatu 1, Porthaninkatu 4, Siltasaarenkatu 1 sekä Vanhanlinnantie 5.

Lisäksi nähtävää voi löytää bonuspaikoista, joita luvataan olevan “puolisen tusinaa”. Näiden paikkojen sijaintia ei kerrota vaan ne voi löytää sattumalta, onnella tai tuurilla, tiedotteessa kerrotaan. 

Emmauksen katugalleriassa on samaan aikaan nähtävillä Punk ja aktivismi -näyttely 

Lisätietoja ja kuvia Punkmuseon sivuilla. 

Lisää luettavaa