Punk-yhtyeen kitaristi sylki keikallaan olutta katsojan silmille – temppu päätyi lopulta pelastamaan fanin hengen

23.7.2018 14:42

Amerikkalaisen hardcore punk -poppoo Every Time I Dien kitaristi Jordan Buckle on jakanut Twitterissä fanilta kuulemansa hurjan tarinan. Sen mukaan miehen keikalla ilmaan sylkemä olut päätyi nimittäin pelastamaan paikalla olleen naisfanin hengen.

Annetaanpa miehen itse kertoa tapahtumista tarkemmin.

”Haluatteko kuulla vitun hullun tarinan?”, mies aloitti hiljattaisen viestiketjunsa. ”Eräs nainen tuli luokseni ja sanoi, ’Olin katsomassa teitä jokin aikaa sitten, kun syljit kaljaa ilmaan soittaessasi. Olin eturivissä ja sain sitä silmääni.’ Pyysin anteeksi ja kerroin keikkojemme äityvän välillä vähän sekopäisiksi, eikä niistä voi oikein koskaan tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Luultavasti vain yritin matkia jotakuta paljon minua siistimpää tyyppiä.”

”Hän sanoi, että silmä vaivasi vielä seuraavanakin päivänä. Hän ajatteli sen tulehtuneen ja meni lääkäriin. Pahoittelin tapausta vielä varmaan kymmenen kertaa ja aloin jo henkisesti valmistautua oikeuskäsittelyyn.”

”Hän siis kävi lääkärissä, jossa hänelle tehtiin liuta erilaisia testejä. Lopulta lääkäri kertoi, ettei hänellä ole silmätulehdusta vaan aivokasvain. He löysivät sen kuitenkin ajoissa ja pystyivät poistamaan sen leikkauksella. Fanin mukaan sitä ei olisi koskaan löydetty ajoissa, mikäli hän ei olisi käynyt tuolloin tohtorin pakeilla. Hän kiitti minua vielä lopuksi henkensä pelastamisesta.”

Huh huh, kyllähän tässä on varmaan pikku pakko yhtyä Bucklen rohkeaan, mutta tämän perusteella täysin paikkansa pitävään loppukaneettiin: ”Pointti oli siinä, että mikäli tulet ETID:n keikalle, se saattaa hyvinkin pelastaa henkesi.”

Lisää luettavaa