Qstock julkisti ensi kesän tarjontaansa: Zara Larsson, Amaranthe, Haloo Helsinki, Don Huonot…

28.11.2023 09:45

Kuuma festarikesä 2024 sen kuin kuumenee ja komistuu. Nyt Oulun Qstock julkisti ensi vuoden kattaustaan, ja monipuolisella paletilla ollaan Kuusisaaren ja Raatin alueella jälleen liikkeellä. Qstock juhlitaan 26.–27.7.2024.

Ensimmäisen julkistuspaketin ykkösnyrkki on ruotsalainen Zara Larsson, jonka hitit ovat soineet kiitettävän tiuhaan Suomenkin radioasemilla. Cant’ Tame Her’n ja David Guettan kanssa tehdyn On My Loven kuulemiselta on ollut tässä vuoden aikana aika hankala välttyä. Larssonin neljäs albumi Venus julkaistaan helmikuussa 2024.

Qstockin muita ulkomaisia tähtiä ovat Ruotsin popmetallisuuruus Amaranthe ja Norjan euroviisuedustaja Alessandra. Kotimaisia staroja ovat puolestaan Haloo Helsinki, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Kuumaa, Gettomasa, Blind Channel, Sanni, Abreu, Ibe, Cledos, Sexmane, Mokoma, Arppa, Jami Faltin, Lyyti, Radiopuhelimet, Vesterinen Yhtyeineen ja Don Huonot.

”Kesällä Qstockissa nähdään jälleen noin 70 artistia seitsemällä eri lavalla. Näistä ja muista suunnitelmista kerromme lisää ensi vuoden puolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo tiedotteessa.

Qstockin lipunmyynti alkaa Ticketmasterin myyntikanavissa 1. joulukuuta. Tässä vaiheessa myyntiin tulevat kahden päivän liput, ja tällaisen voi hankkia 139 eurolla. Hintoihin on luvassa korotuksia vuoden aikana.

Lisää luettavaa