Qstock tiedottaa aikataulumuutoksista – Limp Bizkitin jättämän aukon ohjelmistossa täyttää kotimainen metallisuuruus

Antti Tuisku siirtyy lauantain viimeiseksi esiintyjäksi päälavalla.
20.7.2022 11:41

Kuten alkuviikosta uutisoimme, Limp Bizkit perui koko Euroopan-kiertueensa laulaja Fred Durstin terveyshuolien vuoksi. Samalla peruuntuivat yhtyeen esiintymiset Kuopiorockissa ja Qstockissa.

Kuopiorock tiedotti eilen kiinnittäneensä Limp Bizkitin tilalle paluun tehneen Tehosekoitin-yhtyeen. Nyt myös Qstock on tiedottanut Limp Bizkitin peruuntumisesta aiheutuvista ohjelmisto- ja aikataulumuutoksista.

Qstockissa Limp Bizkitin ohjelmapaikalla lauantain (30.7.) viimeisenä esiintyjänä päälavalla esiintyy Antti Tuisku. Tuiskun alkuperäisellä ohjelmapaikalla päälavan toiseksi viimeisenä esiintyjänä nähdään puolestaan ohjelmistoon lisätty kotimainen metallisuuruus Amorphis.

Myös muiden lavojen aikatauluihin on tullut pieniä muutoksia. Päivitetyt, ajantasaiset aikataulut löydät festivaalin verkkosivuilta.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30. heinäkuuta. Tapahtuma on nyt yhdeksättä vuotta peräkkäin loppuunmyyty. Limp Bizkitin peruuntumisen johdosta lauantaille päivälipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa Ticketmasteriin sunnuntaihin 24.7. kello 23.59 saakka. Palautetut liput vapautetaan myyntiin Ticketmasterin myyntikanaville maanantaina 25.7. kello 9.

Lisää luettavaa