Queen-rumpali kuittaa Bohemian Rhapsody -elokuvan saaman kritiikin lyhyesti ja napakasti: ”Haistakaa…”

"Meidän ongelmamme on se, että olemme liian suosittuja", Roger Taylor tuumaa.
17.10.2019 13:46

Queen-yhtyeestä ja legendaarisesta nokkamies Freddie Mercurysta kertova Bohemian Rhapsody -elokuva osoittautui huikeaksi menestykseksi, joka takoi hurjia summia lippuluukuilla ympäri maailman ja palkittiin myös Oscareilla. Elokuva sai osakseen kuitenkin myös kritiikkiä erityisesti yhtyeen kotimaassa Isossa-Britanniassa, jossa moni epäili leffan osoittautuvan flopiksi.

”Ilmassa oli aistittavissa sellaista onnettomuuden odottamista. Me olemme huvittava pieni maa, vai mitä? Meidän ongelmamme on se, että olemme liian suosittuja ja monet mediat vihaavat sellaista. Jotkut arvostelut olivat ihan kunnollisia, mutta monet olivat hyvin teennäisiä ja ivaavia”, rumpali Roger Taylor toteaa tuoreessa Planet Rockin haastattelussa ja lähettää samalla kaikille kritisoijille varsin lyhyet ja tyhjentävät terveiset.

”Ajattelin, että ette vain tainneet tajuta. Se ei muka koskettanut ja mitä muuta, mutta hei, haistakaa vittu. Itse asiassa haistakaa vittu sillä aikaa, kun me lähdemme pankkiin!”

Taylor sanoo antavansa enemmän painoarvoa yleisön reaktioille ja kommenteille kuin elokuvakriitikoiden ja useimmiten huonot arviot alan asiantuntijoilta takaavat, että elokuvasta tulee suosittu.

”Olen sitä mieltä, että tavallinen tallaaja tietää paljon enemmän kuin kriitikko. Puskaradio ja sosiaalinen media ovat paljon voimakkaammat kuin jonkun arvio joltain tyypiltä, joka katsoo viikossa varmaan 30 elokuvaa ja on menettänyt elokuviin liittyvän ilon”, Taylor pohtii.

Lisää luettavaa