Queenin ystäville on tiedossa jälleen syksyllä kiinnostavaa nähtävää

16.6.2016 10:01

Muusikko Kimmo Blomin johtama Queen-show The Miracle – A Night with Queen saa syksyllä jatkoa. Kiertue käynnistyy jälleen syyskuun alussa Kuusankoskelta ja jatkaa sieltä Seinäjoelle, Tampereelle, Kokkolaan, Iisalmeen ja Pieksamäelle.

Queen-esitys teki huhti–toukokuussa seitsemän keikkaa eri puolilla Suomea. Kimmo Blomilla on muutenkin vankka asiantuntemus Queenin tuotannon suhteen , sillä hän on tiedotteen mukaan esittänyt Freddie Mercurya yhteensä 200 kertaa esimerkiksi Tampereen Palatsiteatterin The Show Must Go On -musikaalissa.

”Kevätkiertueesta jäi nälkä tehdä näitä lisää! Yleisöä oli mukavasti ja palaute rohkaisevaa, joten odotan syksyn keikkoja innolla. Queenin Suomen vierailun myötä uskon ihmisillä riittävän mielenkiintoa heidän musiikkiinsa jatkossakin. On myös hienoa, että uudet sukupolvet löytävät sen”, Blom kommentoi tiedotteessa.

Queen-show’n kiertueaikataulu on merkitty alle. Liput esityksiin maksavat alkaen 31,50 euroa. Ennakkomyynnin hoitaa Lippu.fi paitsi Pieksämäen-keikalla, jonne voi ostaa piletit Ticketmasterista.

2.9. Kuusaasali, Kuusankoski
3.9. Seinäjokisali, Seinäjoki
4.9. Pakkahuone, Tampere
9.9. Snellman sali, Kokkola
10.9. Eino-Säisä sali, Iisalmi
11.9. Poleeni, Pieksämäki

Lisäksi show’ta pyöritetään pitkin syksyä Helsingin Casinolla. Lue lisätietoa esityksestä tribuuttikiertueen verkkosivuilta.

Lisää luettavaa