Queens of the Stone Age -keulakuvan lapset hakevat lähestymiskieltoa isälleen – tähän mennessä kaksi tuomaria hylännyt hakemukset

10.9.2021 20:38

Queens of the Stone Age -laulaja-kitaristi Josh Hommen lapset ovat hakeneet lähestymiskieltoa isälleen.

TMZ:n haltuunsa saamista dokumenteista selviää, että Hommen pojat Orrin, 10, ja Wolf, 5, ovat hakeneet lähestymiskieltoa äitinsä Brody Dallen välityksellä.

Lapset sanovat pelkäävänsä isäänsä, Orrinin kuvaillessa Hommen tarttuneen kiinni hänen sukupuolielimiinsä, lyöneen häntä päähän, heitelleen häntä esineillä ja antaneen luunappeja korviin. Lisäksi Orrin kertoo Hommen pilkanneen häntä sanallisesti, ajaneen humalassa lapset kyydissään ja uhanneen murhaavansa Dallen puolison. Myös Wolf esittää samankaltaisia väitteitä ja kertoo pelkäävänsä isänsä luona vierailua.

”Rouva Dalle on aiemmin esittänyt samat väitteet poliisille, lastensuojeluun ja perhetuomioistuimeen, joista kaikki ovat pidättäytyneet toimimasta näiden valheellisten väitteiden perusteella”, Hommen asianajaja Susan Wiesner kommentoi.

TMZ:n päivityksen mukaan Los Angelesin ja Santa Monican oikeusistuinten tuomarit ovat hylänneet Dallen hakemukset.

Hommea on ennenkin syytetty kotiväkivallasta. Dalle haki ex-miehelleen lähestymiskiellon pariskunnan vuoden 2019 avioeron jälkeen väitettyään Hommen puskeneen häntä päällään. Homme puolestaan haki lähestymiskiellon Dallelle, väittäen tämän tulevan hänen kanssaan samoihin tapahtumiin ja saaden näin aikaan lähestymiskieltorikkomuksia.

Lisää luettavaa