Queens Of The Stone Age muistaa Bataclanin uhreja terrori-iskun vuosipäivänä – Striimaa erityisen keikkataltioinnin

Samalla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen.
9.11.2020 19:04

Tulevana perjantaina eli 13. marraskuuta tulee kuluneeksi tasan viisi vuotta siitä, kun Pariisissa tehtiin sarja terrori-iskuja, joista yksi kohdistui Bataclan-teatteriin kesken Eagles Of Death Metalin konsertin. Iskuissa sai surmansa 137 henkeä, joista sata juuri Bataclanissa. Eagles Of Death Metalin miehistöön kuuluva Josh Homme, joka ei ollut bändin mukana Pariisissa iskun sattuessa, haluaa muistaa uhreja julkaisemalla netissä toisen yhtyeensä Queens Of The Stone Agen ennen näkemättömän konserttitaltioinnin.

Kyseessä on taltiointi bändin akustiselta keikalta Tasmanian Museum Of Old And New Artissa eli MONAssa vuodelta 2018. Keikkatallenne tulee rajoitetuksi ajaksi striimattavaksi yhtyeen Youtube-kanavalle perjantaina 13.11. kello 19 Suomen aikaa. Katsojia kehoitetaan samalla lahjoittamaan rahaa hyväntekeväisyyskohteisiin, terrori-iskun uhreja ja uhrien omaisia auttavalle Life For Parisille sekä iskussa menehtyneen oheistuotevastaava Nick Alexanderin nimissä perustetulle säätiölle, joka lahjoittaa soittimia vähävaraisille yhteisöille.

”Tällä keikalla kerättiin alun perin varoja tasmanialaiselle lastensairaalalle ja meistä on hienoa, että voimme sen avulla tehdä hyvää nyt toistamiseen. 2020 on ollut todella ikävä vuosi ja hädässä olevat ihmiset tarvitsevat apuanne nyt enemmän kuin koskaan. Lahjoittakaa siis mitä voitte, jos voitte”, Josh Homme kommentoi.

Lisää luettavaa