Queens of the Stone Age -pomo kummastelee bändejä, jotka eivät soita keikoilla hittejään – ”Se on vähän vittumaista”

3.8.2023 20:53

Queens of the Stone Age -keulakuva Josh Homme kummastelee Tuna On Toast With Strykerin haastattelussa artisteja, jotka eivät halua esittää keikoilla hittejään.

”Ymmärrän sen, että tulen aina soittamaan No One Knowsin, sillä pidän edelleen sen esittämisestä ja siitä on ikään kuin sopimus yleisön kanssa”, Homme sanoo. ”’Oletan, että tämä on osa siitä syystä miksi olette tulleet katsomaan meitä, joten olkaapa hyvät.'”

”On bändejä, jotka eivät halua soittaa isoja biisejään, ja se on mielestäni aina vähän vittumaista”, Homme toteaa naurahtaen. ”Se, että biisiä josta monet pitävät pidetään jonkinlaisena taakkana, on outo reaktio lahjalle, jonka fanit ovat antaneet. Se on kummallista.”

Hommen mielestä artistien tulisi esittää keikoillaan fanien haluamia kappaleita.

”Erityisesti silloin kun jokin tulee todella isoksi jutuksi, se saattaa aiheuttaa sellaisen fiiliksen, että se jättää kaiken muun varjoonsa. Mutta ehkäpä nämä ovat ensimmäisen maailman ongelmia. Ja vaikka ymmärränkin sen tuntemuksen, mielestäni lopputulema ei voi olla se, että kielletään se maailma, jonka kyseinen kappale on luonut… vuosien varrella olen nähnyt monien artistien tehneen niin — toisinaan he ikään kuin suuttuvat omalle musiikilleen menestymisestä ja sen maailman luomisesta.”

”Joten enpä tiedä. En stressaa tuollaisista asioista. Miksi en soittaisi No One Knowsia?”

Lisää luettavaa