Queensrÿche, Sabbath Assembly ja Example Suomeen

Amerikkalaisyhtye Queensrÿche toimii Jalometalli Spring Break -tapahtuman pääesiintyjänä lauantaina 13. huhtikuuta. Oulun Teatrialla mukana menossa ovat myös ruotsalainen Enforcer ja kotimainen Stargazery.

Queensrÿche on ollut niin sanotusti myrskyn silmässä viime kuukausina, kun yhtyeen ja sen entisen laulajan Geoff Taten tiet erosivat erittäin riitaisasti aikaisemmin tänä vuonna. Nykyään jenkkibändin keulalla laulaa Todd La Torre.

Mies ei ole pitänyt sanaista arkuaan juurikaan lukossa ja tuore Facebook-päivitys sisältää muun muassa seuraavan piikin Taten suuntaan: ”Queen Of The Reich… Yes, people do stare speechless, because they are shocked to hear the song performed well, a song that ’broke out’ this legendary pioneering band.”

Tate ehti jo julkaista oman soolonsa ja myös Queensrÿche on levytyspuuhissa. Ensi vuonna ilmestyvän levyn teaser soi tässä alla:

Yhdysvaltalainen Sabbath Assembly taas saapuu Suomen-kiertueelle. Orkesterin toinen albumi Ye Are Gods sisältää Restored To One -debyytin tyyliin uusia sovituksia San Fransiscossa 60-luvulla vaikuttaneen Process Church Of The Final Judgement -uskontokunnan hymneistä ja laulelmista.

Hexvesselin kanssa toteutuva kiertue sisältää seuraavat esiintymiset:

10.04. Turku, Klubi (Hexvesselin tilalla Uhrijuhla)
11.04. Helsinki, Kuudes Linja
12.04. Oulu, Nuclear Nightclub
13.04. Jyväskylä, Lutakko

Kerrottakoon myös, että viime kesän Provinssirockissa menestyksellä esiintynyt Example palaa maahan ensi keväänä, kun hän (Elliot John Gleave) esiintyy Helsingin The Circuksessa lauantaina 23. maaliskuuta.