Radio Helsinki laajenee uusille aluevesille – kanavaa voi kuunnella pian viidessä uudessa kaupungissa

16.3.2023 15:55

Radio Helsinki tiedottaa kiinnostavia asioita: kanavan lähetys alkaa kuulua 1. huhtikuuta alkaen Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Porissa. Tämän jälkeen kanavan kuuluvuusalueella onkin 3,2 miljoonaa suomalaista. Hyvä!

”Radio Helsinki on aina ollut kulttuurisesti aktiivisen, lojaalin kuulijakunnan radiokanava. Uudet kuuluvuuskaupungit ovat luonnollinen ja mahtava lisä Radio Helsingille. Haluamme herättää suomalaisten kiinnostuksen kaupunkien inspiroiviin tarinoihin ja tapahtumiin. Tästä hyötyy koko radiota kuunteleva Suomi”, toimitusjohtaja Tanja Douglass sanoo tiedotteessa.

Vuonna 2000 perustettu Radio Helsinki nojaa ennen kaikkea monipuoliseen musiikkisisältöön: asemalla soi vuonna 2022 yli 30 000 eri musiikkikappaletta. Ohjelmakartan kivijalkoja ovat esimerkiksi kanavalla koko sen olemassaolon ajan vaikuttanut Njassa, ajankohtaisia kaupunki- ja popkulttuuri-ilmiöitä käsittelevä Laura Friman sekä Ylellä ja MoonTV:ssä vaikuttanut radioveteraani Anna Cadia.

Kaikki Radio Helsingin kuuluvuuskaupungit 1. huhtikuuta 2023 alkaen ovat Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere ja Turku. Lisäksi kanavan ohjelmat ovat kuunneltavissa on-demandina radiokanavan verkkosivuilta ja sovelluksesta ympäri maailman. FM-taajudet:
Helsinki 89,7 MHz
Joensuu 92,3 MHz
Jyväskylä 105,2 MHz
Kuopio 97,2 MHz
Lahti 99,7 MHz
Oulu 90,9 MHz
Pori 97,6 MHz
Tampere 106,8 MHz
Turku 89,3 MHz

Lisää luettavaa