Rage Against the Machine tulee suomalaistenkin ulottuville? Bändin kiertue ilmeisesti vuosi julki

25.11.2019 08:52

EDIT 13:33: Nyyh! Wall of Sound uutisoi, että alla mainittu maailmankiertuemainos on kuin onkin feikki. Rage Against the Machinelle on siis edelleen varmistunut vain viisi keikkaa Yhdysvaltoihin.

Nyt olisi tarjolla hyviä ja ei-ihan-niin-hyviä uutisia Rage Against the Machinen ystäville. Metalsucks uutisoi, että Rage Against the Machinen somevastaava ilmeisesti sekoili hivenen ja julkaisi yhtyeen Instagram-sivulla kuvan, johon oli listattu pitkä rivi aiemmin julkistamattomia keikkapäiviä. Päivitys poistettiin nopeasti, mutta kuvakaappaus jäi elämään, ja se on sitten kiertänyt ahkerasti pitkin sosiaalista mediaa.

Mikäli tämä vuoto pitää paikkansa, yhtye todella tekee ihan kelpo maailmankiertueen ensi vuonna. Keikkoja on buukattu Yhdysvaltoihin, Australiaan, Eurooppaan ja Aasiaan, ja Euroopassa yhtye kiertää kesä–heinäkuussa. Tässä kohtaa tullaankin niihin melkein hyviin uutisiin: orkesterille ei ole tällä hetkellä buukattu keikkaa Suomeen, mutta Tukholmassa orkesteri soittaa 26. kesäkuuta. Kannattanee vilkuilla risteilypaikkoja sitten sillä silmällä, jos alkoi kiinnostaa.

Vuotopäivityksen mukaan bändillä olisi heti Tukholmaa seuraavana päivänä keikka Briteissä, mutta sitä ennen näyttää kalenterissa olevan vähän väljempää, kun edellinen esiintyminen on Ranskan Hellfestissä 21. kesäkuuta. Voisi melkein lyödä vetoa, että parikin kotimaista keikkajärjestäjää tekee hiki hatussa töitä saadakseen yhtyeen vielä meillekin, joten toivotaan parasta!

Lisää luettavaa