Rainbow-laulaja avautuu rajusti ”likaiseksi” kutsumastaan musiikkibisneksestä – ”Olen niin vitun kyllästynyt”

27.12.2020 20:21

Rainbow-solisti Ronnie Romero on tuulettanut tunteitaan oikein toden teolla sosiaalisessa mediassa. Mies julkaisi eilen päivityksen, jossa antaa palaa ”likaiseksi” katsomansa musiikkimaailman toimijoiden, ja vähän muidenkin, tahojen suuntaan.

”Olen niin vitun kyllästynyt tähän likaiseen ’musiikkimaailmaan'”, Romero kirjoittaa. ”Kaikki luulevat että heillä on oikeus sanoa sinulle mitä tehdä ja miten. Kaikki luulevat olevansa oikeutettuja arvostelemaan sinua. Kukaan ei ole tarpeeksi koulutettu ollakseen kohtelias tai puhuakseen sinulle kuin ihmiselle. Kaikki haluavat osan kakustasi, ja he haluavat sen ilmaiseksi, sillä hintasi kuullessaan he loukkaantuvat. Kaikkien mielestä sinun tulisi suudella heidän kättään, koska he ’antavat sinulle tilaisuuden’. Kukaan ei välitä tunteistasi, ajatuksistasi, unelmistasi tai suunnitelmistasi… Sitten kun olet eri mieltä heidän kanssaan, olet paskiainen… Kaikki on niin epäreilua, mutta silti sinun tulee vain hymyillä, sillä show’n täytyy jatkua. Kaikki syyttävät joka tapauksessa sinua sohviltaan tai kultaisilta valtaistuimiltaan… Liian moni on hyvän ja pahan tuolla puolen…”

”Haluaisin kertoa kaikki kokemuksistani viimeiseltä viideltä vuodelta ’bisneksessä’… jotkut saattaisivat yllättyä oikein kunnolla…”, mies jatkaa. ”No show’n täytyy joka tapauksessa jatkua. Hyvää joulua.”

Lisää luettavaa