Rakkaus voittaa lopulta – Mauri Dark seikkailee kaksivuotiaan tyttärensä kanssa uudella musiikkivideolla

"Näin pieni lapsi ei osaa näytellä, tai teeskennellä. Jos saman viattoman rakkauden olemassaoloon kykenisi säilyttämään myös aikuisena, maailma olisi parempi paikka."
1.4.2021 13:30

Kuvataiteilijanakin tunnettu muusikko Mauri Kosonen (Mystons) julkaisi soolodebyyttinsä Dreams Of A Middle-Aged Man viime vuoden lopussa Mauri Dark -taiteilijanimen alla. Nyt levyltä on julkaistu uusi Vesa Rannan kuvaama musiikkivideo, jossa Kosonen seikkailee palosta toipuvassa metsässä yhdessä kaksivuotiaan tyttärensä kanssa.

”Tyttäreni, Hymni, on videon todellinen tähti ja ohjaaja. Valkoinen ilmapallo selässään ja puettuna valkoiseen mekkoon hän ohjasti minua ja kuvaaja Rantaa tuhkaisen näkymän halki viattomalla intuitiollaan. Videon editointi oli sydäntähalkova kokemus. Oman tyttärensä elämänilon katsominen videolta oli häkellyttävä kokemus. Näin pieni lapsi ei osaa näytellä, tai teeskennellä. Jos saman viattoman rakkauden olemassaoloon kykenisi säilyttämään myös aikuisena, maailma olisi parempi paikka. Luotan siihen kuitenkin, että rakkaus lopulta päihittää vihan”, artisti kuvailee.

Mauri Darkin säveltämän, sanoittaman, sovittaman sekä itse äänittämän ja tuottaman Dreams Of A Middle-Aged Man -levyn apulaistuottajina toimivat Hiili Hiilesmaa ja Jussi Vuola. Hiilesmaa toimi myös levyn miksaajana. Albumin on puolestaan masteroinut Grammy-palkittu Vlado Meller (Metallica, Johnny Cash).

Lisää luettavaa