Rammstein-fanien pitkä odotus palkitaan pian – Kitaristi Paul Landersilla hyviä uutisia uuden levyn suhteen

Kohta sitä taas saa, nimittäin Rammsteinia levymitassa!
4.10.2018 09:11

Rammstein-kitaristi Paul Landers on antanut pitkän haastattelun Music Radar -sivustolle, jossa tämä pääasiassa kertoo uudesta Tech 21:n kanssa yhteistyönä valmistetusta kitarapedaalistaan. Soitinasioista tarkemmin kiinnostuneiden kannattaa tsekata haastis täältä, mielenkiintoista juttua PL1 Fly Rigistä löytyy sieltä.

Teknisen höpinän lisäksi Landers kertoi myös terveisiä Rammstein-leiristä ja tarkemmin sanottuna mitä kuuluu yhtyeen työstämällä uudelle albumille. Ja Landersin terveiset ilahduttavat varmasti kaikkia, jotka ovat kuumeisesti odottaneet seuraajaa vuoden 2009 Liebe ist für alle da -albumille.

”Juuri nyt näyttää siltä, että uusi levy ilmestyy keväällä”, Landers paljastaa ja kuvailee uutta tuotosta ”bändialbumiksi”.

”Ideoimme biisejä soittamalla kaikki samassa huoneessa sen sijaan, että jokainen soittaja olisi tehnyt esituotantoa itsekseen. Tällä kertaa olemme tehneet asioita enemmän yhdessä. Pidimme soundista niin paljon, että päätimme myös äänittää levyn bändinä yhdessä sen sijaan, että levyllä on joukko tyyppejä soittamassa juttujaan erikseen.”

”Saa nähdä, miltä se kuulostaa levyltä, mutta perusajatus oli, että kuulija kuulee nimenomaan bändin soittamassa. Voisi sanoa, että livesoundimme inspiroi meitä ja juuri sitä haimme.”

Erittäin hyvältä siis vaikuttaa, jäämme mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta!

Lisää luettavaa