Rammsteinin Tallinnan-konsertti on jo aivan nurkan takana – Tässä infoa käytännön järjestelyistä

Loppuunmyytyyn konserttiin on matkaamassa yli 15 000 fania Suomesta.
15.7.2022 12:12

Saksalainen industrial metal -suuruus Rammstein konsertoi Tallinnan Laululavalla keskiviikkona 20. heinäkuuta. Konserttiin on matkaamassa yli 15 000 fania Suomesta, joten tässä muutamia käytännön järjestelyjä, jotka on hyvä tietää ennen matkalle lähtöä.

Vaikka Viro kuuluu Schengen-alueeseen, suositellaan kaikkia ulkomailta maahan saapuvia ottamaan mukaan voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen tai passin.

Järjestäjät suosittelevat julkisen liikenteen, pyörien (Mere-portin luona on maksuton pyöräparkki) tai omien jalkojen käyttöä Laululavalle suunnatessa ja välttämään oman auton käyttöä. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden sisäänpääsy tapahtuu Mere-portilta, jota vastapäätä sijaitsee liikuntarajoitteisten asiakkaiden pysäköinti. Koska paikalle on tulossa 65 000 Rammsteinin ystävää, kannattaa porteille suunnata hyvissä ajoin ja ruuhkiin lipun- ja turvatarkastuksissa on syytä varautua. Vuosien 2020 ja 2021 tapahtumapäivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan eli niitä ei tarvitse erikseen vaihtaa uusiin.

Laululavan portit aukeavat 20.7. kello 17 ja alueella olevat ravintolat ja myyntipisteet ovat avoinna koko alueen aukiolon ajan. Maksuvälineinä kaikissa myyntipisteissä käyvät maksukortit sekä käteinen. Alueella ei kuitenkaan ole käteisautomaatteja. Alueen kartan löydät täältä.

Lämmittelijä Duo Abélard aloittaa esiintymisensä noin kello 20 ja saksalaisyhtye marssii lavalle vuorostaan noin kello 21:05. Konsertti päättyy viimeistään kello 23:45.

Lisätietoja esimerkiksi kielletyistä esineistä löydät täältä.

Mikäli haluat tietää etukäteen, mitä kappaleita Rammsteinilta on luvassa, voit tarkistaa yhtyeen 12. heinäkuuta Italiassa soittaman keikan settilistan täältä.

Lisää luettavaa