Raskaan sarjan hevilegenda ylistää Beast In Blackia ja ennustaa suomalaisyhtyeelle menestystä

Beast In Black saa kehuja kovalta nimeltä. Syystäkin.
31.10.2017 22:33

Battle Beastin kipparina hevimaailman tietoisuuteen nousseen Anton Kabasen nykyään johtama Beast In Black rundaa parhaillaan Euroopassa W.A.S.P.-yhtyeen kanssa.

Juuri kovasti kehutun Berserker-ensialbuminsa julkaisseen Beast In Blackin fiiliksiä nostaa mukavasti tällä hetkellä se, että Judas Priestin perustaja Kenneth ”K.K.” Downing on paljastunut Beast In Blackin säveltaiteen hyväksi ystäväksi.

Judas Priest on Kabasen suosikkiyhtye, ja hän sanoo Berserkerin avausraidasta Beast In Blackista seuraavaa: ”Ei ole ihan sattumaa, että Berserker käynnistyy aggressiivisella, yhtyeen nimeä kantavalla biisillä. Jos miettii vaikka Judas Priestin loistavaa Painkilleriä niin levyhän alkaa sellaisella ammuksella, ettei paremmasta väliä. Meillä oli vähän sama mentaliteetti: vedetään ensin turpaan ja kysellään vasta sitten.”

Downing ennustaa Beast In Blackille ja Berserkerille menestystä seuraavalla tavalla (tämä on kitaristilegendan viesti eräälle bisnestutulleen, ja Soundi julkaisee kommentin asianosaisten luvalla):

Lisää luettavaa