Reilu meininki: pitkän linjan hard rock -suuruuden laulaja sai lukea potkuistaan netistä

1980-luvun hard rock -suuruus Great Whiten keulilla viime vuodet laulajan velvollisuuksista vastannut Terry Ilous kertoo saaneensa tietää potkuistaan mitä ikävimmällä tavalla.

Aiemmin toisessa kasarijyrässä, XYZ:ssä, vaikuttanut Ilous hyppäsi Great Whiten kelkkaan vuonna 2010 korvaamaan Warrantista tuttua Jani Lanea. Mies toimi solistina niin vuoden 2012 Elation-albumilla kuin viime vuotisella Full Circlelläkin, kunnes tuli viime viikolla vaihdetuksi muutaman viikon ysärillä Van Halenissakin vaikuttaneeseen Mitch Malloyhyn.

Ilous julkaisi eilen tapahtumia selventävän lausunnon. ”Maanantaina 9. heinäkuuta sain lukea sähköpostista ja internetistä, etten ollut enää Great Whitessä. Esiinnyttyäni juuri viikon edestä peräkkäisillä keikoilla yhtyeen kelkassa, olin tietenkin hyvin yllättynyt uutisista”, mies kirjoittaa. ”Haluaisin kuitenkin ihan ensimmäiseksi kiittää kaikkia faneja heidän jatkuvasta tuestaan edellisten kahdeksan ja puolen vuoden aikana. On merkinnyt paljon tavata niin monia hienoja ihmisiä tien päällä.”

Myöhemmin Ious julkaisi vielä lausuntonsa oheen päivityksen, jossa vakuuttaa, ettei hänen ylitseen kävellänoin vain , vaikka tässä tapauksessa mies turhaa draamaa vältteleekin.

”Moikka kaikille ja kiitos tuestanne. Olen siitä erittäin otettu ja kyllä, olen järkyttynyt, mutta en halua aloittaa mitään ikävää itseni ja Great White -leirin välille. Se oli hieno tilaisuus ja haluan kiittää Markia, Audieta, Michaelia ja Scottya siitä, että he uskoivat minuun. Uskokaa pois, en ole mikään kynnysmatto, en vain kaipaa mitään draamaa.”

Jotta kuvio olisi mahdollisimman sekava, tämä tässä uutisessa käsitelty versio Great Whitestä ei ole sama yhtye kuin alkuperäislaulaja Jack Russellin luotsaama Jack Russell’s Great White.