RHCP:stä tiputettu kitaristi Josh Klinghoffer löysi uuden kodin – Pearl Jamistä!

20.9.2021 12:54

Josh Klinghofferin ura Red Hot Chili Peppersin kitaristina ei loppujen lopuksi ollut mikään rockmusiikin historian komein menestystarina. Klinghoffer kiinnitettiin Peppersin kitaristiksi vuonna 2009, ja bändin tuon jälkeen tekemät kaksi levyä olivat melko vaisuja. Harva hämmästyi, kun Peppers ilmoitti vuonna 2019 ottaneensa yhtyeen kulta-aikojen kitaristin John Fruscianten takaisin bändiin. Klinghoffer sai lähteä.

Mikäli tunsit rinnassasi säälin pistoksen uutisen vuoksi, ilahdut kenties kuullessasi, että Klinghoffer on saanut uuden pestin. Consequence uutisoi Klinghofferin esiintyneen lauantaina Pearl Jamin kiertuekitaristina Sea.Hear.Now-festareilla Yhdysvaltain New Jerseyssä, ja Consequencen tietojen mukaan tämä ei ollut mikään yksittäinen tempaus, vaan Klinghoffer jatkaa roolissa vastaisuudessakin. Videokuvaakin on nähtävänä edellä mainitulla sivulla.

Hyvä, että uutta duunia löytyi! Tai eipä tuo mikään ihme ole, kun Klinghofferin yhteistyökumppaneiden lista on melko kattava: mies toimi ennen Red Hot Chili Peppersiä muun muassa Sparksin, Gnarls Barkleyn, PJ Harveyn ja Beckin sessiomiehenä. Klinghofferin viimeisin soololevy I Don’t Feel Well julkaistiin vuonna 2020, ja uusin ep Mother Nature tuli julki tänä vuonna.

Lisää luettavaa