Richie Sambora voisi palata Bon Joviin yhdellä ehdolla – ”Kyse ei ole rahasta”

9.5.2024 11:34

Kun Bon Jovin pitkäaikainen kitaristi ja biisintekijä Richie Sambora lähti yhtyeestä vuonna 2013 ja monet fanit ovat siitä lähtien toivoneet miehen paluuta takaisin riveihin. Tuoreessa The Allison Hagendorf Show’n haastattelussa kitaristi sanoo olevansa avoin palaamaan laulaja Jon Bon Jovin johtamaan bändiin, mutta yhdellä ehdolla.

”Fanit rakastaisivat sitä. Kyse ei ole rahasta, vaan kuten Jon itsekin on sanonut, on hänellä ongelmia äänensä kanssa. Nyt hänelle on tehty se operaatio, jossa kurkunpäähän laitetaan muovia tai jotain. Se on parhaimmillaankin hyvin epävarma toimenpide – en tiedä, onko sitä koskaan tehty kenellekään täysin onnistuneesti”, Sambora tuumaa ja sanoo käyneensä katsomassa laulajaa operaation jälkeen.

”Hänen aivonsa täytyy opettaa sitä muovista juttua toimimaan oikein. Se on kuin opettelisi puhumaan uudestaan. Ja se tuntuu fyysisesti ihan mahdottomalta.”

”Mutta mikäli hän saa äänensä takaisin, lähden ehdottomasti mukaan.”

Sambora aloitti huhtikuun lopussa uusien soolojulkaisujensa sarjan I Pray -singlellä, jota seurasi viikko sitten julkaistu Livin’ Alone. Huomenna (10.5.) on luvassa kolmas singlelohkaisu Songs That Wrote My Life ja ensi viikolla päivänvalon näkee vielä Believe (In Miracles). Sambora paljasti Hagendorfille tehneensä I Pray -kappaleen Bon Jovi mielessään.

I Pray oli korvamerkitty Bon Joville. Siitä oli lähellä tulla sellainen It’s My Life -hetki”, kitaristi toteaa ja sanoo kaavailleensa kappaleesta hänen ja Jon Bon Jovin välistä duettoa.

Lisää luettavaa