Riemastuttavia uutisia Diablon ystäville: yhtye lähtee Eternium-juhlakiertueelle

26.2.2024 09:00

Tämä tieto herättänee lämpimiä tuntemuksia useammankin Diablon kannattajan sydänalassa. Jämäkkä metallipartio nimittäin ilmoittaa tekevänsä Eternium-läpimurtolevynsä 20-vuotisjuhlien tiimoilta spesiaalikiertueen, jolla soitetaan koko Eternium läpi sekä muita biisiharvinaisuuksia päälle. Huomioitakoon, että joitain Eterniumin kappaleita ole koskaan soitettu livenä, eli erikoismenoa on todella tarjolla.”Palaamme vielä hetkeksi luoksenne parin vuosikymmenen takaisella julkaisullamme, joka tuntuu merkitsevän monille kuulijoille niin kovin paljon”, yhtye kommentoi tiedotteessa.

”Levynkansia katsellessa muistojen tulva on väistämätön: Queen of Entityn synty, Lenita Airiston kommentit Read My Scars -videobiisistä Levyraadissa, yöllinen ennakkokuuntelutilaisuus levy-yhtiön toimistolla ja maatilamatkailua Kaustisilla. Videon kuvauksissakin rikottiin kaikkia mahdollisia työaikasäädöksiä.”

Albumi myös julkaistaan juhlavuoden kunniaksi rajoitettuna vinyylipainoksena. Lp:tä voi tilata 1. maaliskuuta alkaen.

Katso tulevan kiertueen päivämäärät alta. Liput keikoille ovat myynnissä ainakin Lippupisteessä ja Tiketissä. Hinnat ovat alkaen 25 euroa. Diablo julkaisi myös uuden videon When All the Rivers Are Silent -albuminsa nimikappaleesta, katso se keikkalistan alapuolelta.
5.4. Logomo, Turku 
6.4. Kulttuuritalo Nuijamies, Lappeenranta 
18.4. Tavastia, Helsinki                   
19.4. House of Olaf, Savonlinna                    
20.4. Sawohouse Underground, Kuopio 
25.4. Klubi, Tampere 
26.4. Finlandia-klubi, Lahti 
9.5. Lutakko, Jyväskylä 
10.5. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
11.5. Oulun Kantakrouvi, Oulu

Lisää luettavaa