Riihimäelle ollaan pystyttämässä uutta keikkapaikkaa aivan rautatieaseman viereen

25.1.2024 16:37

Riihimäkeläisille on tarjolla sellaisia iloisia uutisia, että kaupunkiin on tulossa uusi keikkapaikka. Kysymyksessä on rautatieaseman lähellä sijaitseva Voimala, josta on tarkoitus kehittää tapahtuma- ja kulttuurikeskus. Hyvä!

Asialla ova Riihimäen kaupunki, Tampere-talo-konserniin kuuluva tapahtumayhtiö Talo Events oy sekä Akun Tehtaan tapahtumateknisen palvelun yhtiö Oy Aku´s Factory Ltd. Talo Eventsin rooli on vuokrata tapahtumatiloja yritysasiakkaille ja konserttijärjestäjille, ja yhtiö vastaa myös ravintolapalveluiden järjestämisestä. Akun Tehdas keskittyy tekniikkapuoleen, ja Voimalan kiinteistökehityksestä vastaa A-Insinöörit.

”Riihimäki hakee aktiivista kasvua ja kehittää vahvasti tapahtumallisuutta. Haluamme olla mukana kehittämässä kaupunkien ja tapahtuma-alan yhteyttä. Solmittavan yhteistyön ansiosta pääsemme kehittämään yhtä Suomen kiinnostavimmista tapahtumatilakonsepteista”, Tampere-talo-konsernin toimitusjohtaja Paulina Ahokas kertoo tiedotteessa. Lue alkuperäinen viesti alempaa.

Sopimuksen voimaantulo vaatii vielä Riihimäen kaupunginhallituksen hyväksynnän. Tämä on tarkoitus saada 30. tammikuuta.

Lisää luettavaa