Rob Halford paljastaa suunnittelevansa black metal -projektia genren legendojen kanssa – Judas Priest -laulaja tunnustautuu myös Dolly Partonin faniksi

Rob Halfordin mieltymys black metaliin on varmasti monien Judas Priest -fanien tiedossa. Noiseyn haastattelema Halford kertoo keskustelleensa suunnittelemastaan black metal -projektista genren varsinaisten legendojen kanssa.

Halford on pitkään puhunut black metal -projektistaan, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole kuultu. Ainakin potentiaalisten yhteistyökumppanien puolesta suunnitelma vaikuttaa varmasti genren faneille lupaavalta.

– Se on jatkuvasti nousemassa lähtöalustaltaan, mutta ei oikeastaan pääse minnekään. Tapasin Behemothin Nergalin vastikään ja sanoin hänelle, että ”tiedät että rakastan tyylistänne musiikkia. Rakastaisin upottaa varpaani siihen lammikkoon ja katsoa mitä tapahtuu”, Halford paljastaa.

Halford on jo aiemmin maininnut julkisuudessa suunnitelleensa yhteistyötä Emperorista soolouralle ponnahtaneen Insahnin kanssa. Metallijumala kehuu Insahnia ja Nergalia mestareiksi omassa maailmassaan.

– Joten nyt minulla on kaksi erittäin epäselvää, mutta toivottavasti joku päivä erittäin todellista mahdollisuutta tehdä jotain Nergalin kanssa ja samalla tehdä jotain Insahnin kanssa. Anthems to the Welkin at Dusk, se on minulle suuri albumi Emperorilta.

Noiseyn haastattelussa Halford kertoi myös lavalle valmistautumisensa vievän vähintään 20 minuuttia. Haastattelun tehnyt toimittaja kertoi Halfordille, että Dolly Parton oli kertonut hänelle menevän saman verran aikaa valmistautumisessa, johon Halford vastasi kehumalla county-legendaa.

– Minulla ja Dollylla on jotain yhteistä. Siunausta sinulle, Dolly. Hän on elävä legenda ja ikoni. Loistava ihminen. Haluaisin tehdä dueton kahden ihmisen kanssa – Michael Bublén ja Dolly Partonin, Halford hehkuttaa.

Halfordin tuore haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan Vicen nettisivuilta.