Rock in the City vahvisti esiintyjäkaartiaan: Andy McCoy, Mokoma, Battle Beast, Beast in Black…

Andy McCoy.
Barry Kling

Ensi kesänä on luvassa taas Rock in the City -festariputki, joka tuo yhdeksään kaupunkiin mukavan annoksen raskaampaa ja kevyempää rockmusiikkia. Tapahtumia järjestetään Kuopiossa, Raumalla, Oulussa, Kouvolassa, Keravalla, Lappeenrannassa, Joensuussa, Jyväskylässä ja Porissa, ja kussakin kaupungissa nähdään hivenen erilainen kattaus artisteja.

Nyt tiedote kertoo, että Rock in the City on kasvattanut esiintyjäkattaustaan kelpo kavalkadilla kotimaisia bändejä. Uusia kiinnityksiä ovat Mokoma, Viikate, Beast in Black, Battle Beast ja itse Andy McCoy. Lisäksi aiemmin julkistetut Amorphis, Brother Firetribe, Stratovarius ja Wöyh! saivat lisäkeikkoja uusiin kaupunkeihin. Kaikki mainitut yhtyeet ja artistit eivät siis soita jokaisessa Rock in the City -tapahtumassa.

Tarkemmat kaupunkikohtaiset esiintyjälistat sekä festareiden päivämäärät voi tarkastaa festarin kotisivuilta. Rock in the Cityn aiemmin julkistettuja ulkomaisia tähtiä ovat muun muassa Accept, Therapy?, Uriah Heep, Amaranthe, Danko Jones ja Hardcore Superstar. Lisää esiintyjiä julkistetaan vielä myöhemmin. Pääsylippujen hinnat ovat mallia 39,90 € yksi päivä ja 69,90 € kaksi päivää. Ennakkomyyntiä hoidetaan Ticketmasterissa ja Lippupisteessä.