Rockfest julkaisi vielä nipun kiinnityksiä – nuorten demobändit pääsevät mukaan Hyvinkään jättifestareille

External nähtiin menneenä kesänä Hyvinkään Rockfestin lavalla. Nälkä festivaalikeikkojen soittamiseen jäi, bändi myöntää.
Roger Lundberg

Tämähän on asiallinen kuvio! Rockfest on näemmä ryhtynyt yhteistyöhön Rock Camp -järjestön kanssa. Rock Camp on 11–17-vuotiaille suunnattu musiikkileiri, joka haluaa tarjota tiedotteen mukaan ”musiikin kautta yhteisöllisiä positiivisia kokemuksia uusia ystävien ja elämänsisällön löytämiseksi”. Ja nyt järjestön toiminnassa mukana olleet muusikot saavat kunnon tilaisuuden osoittaa kykynsä.

Rockfestissä nimittäin nähdään sunnuntai-iltana useita Rock Campin entisten leiriläisten muodostamia kokoonpanoja. Tapahtumassa konsertoivat ainakin sellaiset nimet kuin External, Cemeteria ja Soundwave Explosion. Kurkkaa alempaa External-yhtyeen videomuotoinen tyylinäyte.

Festivaalin muita kiinnityksiä ovat muun muassa Slipknot, Kiss, Def Leppard, Disturbed ja Dream Theater. Ritchie Blackmoren johtama Rainbow esiintyy tapahtuman aluskonsertissa torstaina 6. kesäkuuta. Varsinainen Rockfest järjestetään 7.–9.6. Festivaali on K-18.