Rockfest julkisti pitkän listan uusia kiinnityksiä: Megadeth, Scorpions, Nightwish, Biffy Clyro…

16.11.2021 09:32

Tässäpä suuren luokan festariuutisia näin päivän piristykseksi! Hyvinkäälle palannut Rockfest julkisti lisää ensi kesän esiintyjiään, ja mukana on useita suuren luokan nimiä. Eikä tapahtuma jää vain mammuttien kokoontumisajoksi, vaan pienemmätkin kokoonpanot pääsevät estradille.

Ensinnäkin spekulaatiot pitivät kutinsa: Megadeth tuo karavaaninsa ensi kesänä Rockfestiin. Viikonlopun muita kansainvälisiä menestyjiä ovat Scorpions, Biffy Clyro, Bring Me the Horizon, Black Label Society ja Suomen oma Nightwish. Astetta pienempiä ulkomaisia bändejä ovat puolestaan Wargasm, The Raven Age, Heaven Shall Burn, British Lion, Bokassa, Kvelertak sekä Behemothin Nergalin johtama Me and That Man. Kotimaisia kiinnityksiä ovat Lost Society, Amorphis, Moon Shot ja Ursus Factory.

Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Iron Maiden, kuten aiemmin on jo ilmoitettu. Maiden on muutenkin aika vahvasti tapahtumassa läsnä, kun Steve Harris on mukana myös British Lionissa ja Harrisin poika George soittaa Raven Agessa.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 2.–4.6.2022. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä hintaan 109–169 euroa. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa