Rockfestissä vakuuttanut Fever 333 natisee liitoksissaan – kitaristi ja rumpali erosivat bändistä

Sami Lommi

Harmillisia uutisia kaikille, jotka arvostivat kesäkuussa Fever 333:n esiintymistä Hyvinkään Rockfestissä: yhtye on nykyään laulaja Jason Aalon Butlerin yhden miehen show. Alkujaan triomuotoisen bändin kitaristi Stephen Harrison ja rumpali Aric Improta ilmoittavat eronneensä orkesterista.

”Aric ja minä olemme päättäneet jättää Fever 333:n. En mene tässä yksityiskohtiin, mutta bändissä voitiin aika huonosti. Eivätkä luovat erimielisyydet jättäneet minulle juuri valinnanvaraa”, sanoo Stephen Harrison Instagram-viestissä ja jatkaa:

”Olen hyvin kiitollinen kaikille upeille faneillemme, Feveriä kulisseissa auttaneille ihmisille sekä ystävilleni ja perheelleni, jotka tukivat minua kaiken tämän läpi. Tukenne merkitsee paljon! Aion jatkaa musiikin tekemistä. Aric ja minä varmaan teemme vielä jotain yhdessä.”

Laulaja Butler ei ole vielä kommentoinut asiaa. Rockfestissä Fever 333 esitti varsin komean keikan, jonka aikana Butler nähtiin muun muassa kiipeilevän alushoususillaan miksaustornin ylimpään kerroksen lauluhommia hoitamaan. Ikävää, ettei meno lavan takana ollut yhtä hauskaa kuin lavalla. Lue Harrisonin ja Improtan alkuperäinen tiedoksianto alta: