Roger Waters: ”En voisi vähempää välittää AC/DC:stä tai Eddie Van Halenista”

8.10.2022 16:46

Roger Waters vieraili äskettäin Joe Roganin podcastissa jutustelemassa vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä. Juttutuokion aikana Waters muun muassa kertoi, ettei ole lainkaan kiinnostunut rockmusiikista. Aihe nousi esiin Roganin kutsuttua Watersin vuoden 1985 lähtöä Pink Floydista ”luultavasti suurimmaksi eroksi rockin historiassa”.

”Enpä tiedä… ehkä”, Waters kommentoi. ”En ole erityisen perillä rockin historiasta. En ole järin kiinnostunut populaarimusiikista. On tiettyjä ihmisiä, joita fanitan, lähinnä lauluntekijöitä, tai laulaja-lauluntekijöitä. [Bob] Dylan ja Neil Young, mutta en ala tässä sen enempää listaamaan. Luultavatsi voisin kyllä tehdä niin, mutta olen siis enemmän kiinnostunut spektrin tuosta päästä.”

”En ole erityisen kiinnostunut äänekkäästä rock’n’rollista”, Waters jatkaa. ”Jotkut ovat ja rakastavat sitä, mutta en voisi vähempää välittää AC/DC:stä tai Eddie Van Halenista tai mistään tuollaisesta. Olen varma, että Eddie on loistava ja aivan mahtava kitaristi, mutta se ei vain kiinnosta minua.”

Lisää luettavaa