Roger Waters kieltäytyi Facebookin ”valtavasta” tarjouksesta lisensoida Pink Floyd -klassikko – haukkui vielä perään Zuckerbergin

Entinen Pink Floyd -basisti Roger Waters kertoo kieltäytyneensä Facebookin tarjouksesta, jolla sosiaalisen median jätti haki kappaleen kynäilleeltä muusikolta lupaa käyttää Another Brick in the Wall Part II -klassikkoa omistamansa Instagram-palvelun markkinointiin.

Waters kertoi saamastaan tarjouksesta tilaisuudessa, joka oli osa WikiLeaks-perustaja Julian Assangen vapauttamista ajavaa kampanjaa.

”Se oli viesti Mark Zuckerbergilta minulle”, Waters sanoo Facebook-pomoon viitaten. ”Se tuli tänä aamuna ja siinä tarjottiin valtavaa rahasummaa, ja vastaus on – ’Haista vittu! Ei vitussa!'”

”He haluavat käyttää sitä tehdäkseen Facebookista ja Instagramista entistä isompia ja mahtavampia, jotta he voivat jatkaa kaikkien tässä huoneessa olijoiden sensurointia ja estää Julian Assangen tarinan leviämisen”, mies jatkaa.

”En aio osallistua tähän paskaan, Zuckerberg”, Waters toteaa ja alkaa tylyttää Zuckerbergia oikein olan takaa. ”Sitä miettii, että ’Kuinka tämä pieni mulkvisti – joka aloitti sanomalla, ’Hän on nätti, annamme hänelle neljä pistettä viidestä, hän taas on ruma, hänelle annamme ykkösen’ – kuinka vitussa hän sai valtaa mihinkään? Mutta siinä hän nyt on, yksi maailman vaikutusvaltaisimmista idiooteista.”