Roger Waters suivaantui The Weekndin saamasta huomiosta, osansa sai myös Drake – ”Olen paljon, paljon tärkeämpi kuin kukaan heistä koskaan”

16.7.2022 20:38

Roger Waters ei katsonut hyvällä kanadalaislehtien päätöstä jättää entisen Pink Floyd -basistin keikat arvioimatta.

This Is Not a Drill -kiertueensa tiimoilta Torontossa 8. ja 9. heinäkuuta esiintynyt Waters kysyi The Globe and Mailin haastattelussa syytä sivuutukselleen. Toimittajan vastattua, että The Weeknd esiintyi samana iltana, ja että hänet lähetettiin raportoimaan nuoremman polven popparin edesottamuksista, Waters äityi kummastelemaan päätöstä ääneen.

”Minulla ei ole hajuakaan mikä tai kuka The Weeknd on, sillä en kuuntele paljoakaan musiikkia”, Waters sanoo. ”Ihmiset ovat kertoneet että hän on iso nimi. No, onnea vaan. Minulla ei ole mitään häntä vastaan. Eikö olisi ollut mahdollista raportoida hänen show’staan yhtenä iltana ja minun toisena?”

”En pyri minkäänlaiseen henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Sanoin vain, että se vaikuttaa oudolta”, Waters jatkaa. ”Ja muuten, kaikella kunnioituksella The Weekndiä, Drakea ja muita vastaavia kohtaan, olen paljon, paljon tärkeämpi kuin kukaan heistä koskaan. Huolimatta siitä, kuinka monta miljardia striimauskertaa he ovat keränneet. Tuolla on meneillään asioita, jotka ovat olennaisen tärkeitä meidän kaikkien elämien kannalta.”

Voit käydä lukemassa Watersin haastattelun kokonaisuudessaan täällä.

Lisää luettavaa