Royal Republic kutkuttelee tanssirefleksejä – Uusi diskorokkijytä esittelee tulevan levyn meininkiä

https://youtu.be/9GukzX2wJlQ

Ruotsalaisten bilekone käynnistyy toden teolla toukokuussa.

Royal Republic pistää bileet pystyyn 31. toukokuuta, jolloin julkaistaan ruotsalaisyhtyeen neljäs albumi Club Majesty. Luvassa on aimo annos retrosti, popisti, garagesti ja nyt myös diskosti rokkaavaa jytää, joka pistää tanssijalkoihin liikettä. Esimakua on nyt tarjolla tuoreen Boomerang-kappaleen sekä sen iloisesti pirskahtelevan musiikkivideon merkeissä.

”Pidän sanasta ’disco’, mutta jotkut varmasti ihmettelevät, että tehän olette rockyhtye. Minusta me olemme pelkästään yhtye, en ole koskaan ajatellut, että meitä pitäisi sen tarkemmin määritellä”, laulaja Adam Grahn kommentoi uuden levyn vahvoja diskovaikutteita, jotka saattavat hämmentää vanhoja faneja.

”Me olemme aika nörttejä ja olemme tähän saakka yrittäneet piilotella sitä. Siinä on ollut aina kyse siitä, että ’Tämä ei ole rock ’n’ rollia’. Mutta me totesimme, että niin, mehän pystymme laulamaan neliäänisiä harmonioita ja tekemään juttuja, joita kitararokkibändit eivät keskimäärin pysty. Mitä siis pelkäämme? Ostetaan ne vitun kultaiset paljettitakit ja pompitaan!”