Rush-kitaristilta uutta musiikkia miltei vuosikymmenen tauon jälkeen – miehellä on myös kiintoisia uutisia kuusikielisen soittajille

Legendaarinen Rush-kitaristi Alex Lifeson on aktivoitunut uuden soolomateriaalin parissa. Miehen vastikään julkaisemat Kabul Blues– ja Spy House -kappaleet ovat tuoreinta Lifeson-materiaalia miltei vuosikymmeneen.

Muusikko on samalla lyönyt hynttyyt yhteen soitinvalmistaja Epiphonen kanssa ja lanseerannut yhtiön lipun alla nimikkosoittimen, joka on huomattavasti emoyhtiö Gibsonin versiota edullisempi.

”Gibson Les Paul Axcessiin perustuva Epiphone Alex Lifeson Axcess -malli omaa kaikki samat ominaisuudet ja tunnuspiirteet joita niin kovasti himoitsin sitä suunnitellessamme”, Lifeson kommentoi. ”Ulkoasu, soundi, soitettavuus ja käyttökelpoisuus – se kaikki löytyy tästä, minkä tasoiselle soittajalle tahansa. Olen hyvin ylpeä tästä kitarasta.”

Alla miehen turinointia kitaroista sekä maistiaiset uutuuskappaleista. Voit kuunnella biisit kokonaisuudessaan Lifesonin kotisivuilla.

Lisätietoja Epiphone Alex Lifeson Axcess Standardista löydät puolestaan täältä.