”Saan tällä hetkellä enemmän rahaa kuin Judas Priestissä ollessani” – ex-laulaja sanoo olleensa yhtyeessä huonoon aikaan

31.10.2016 13:18

Kun Rob Halford vuonna 1992 lähti Judas Priestistä, hänet korvasi Priest-tribuuttiyhtyeestä bongattu Tim ”Ripper” Owens. Heavy metal -suuruus julkaisi Ripperin kanssa kaksi studio- ja kaksi livealbumia, ennen kuin Halford palasi jälleen bändin nokkamieheksi.

Ripper kertoo kanadalaisen The Metal Voicen haastattelussa, että hänen aikansa yhtyeessä osui pahimpaan mahdolliseen saumaan eikä kolmas studiolevy Ripperin kanssa olisi muuttanut asioita mihinkään suuntaan.

”Liityin 1996, joka oli hirveää aikaa hard rockille ja heavy metalille. Bändit eivät myyneet ja osa kuoli pois kokonaan”, Ripper muistelee.

”Tuskin kolmas levy Priestin kanssa olisi pitänyt minua bändissä sen pidempään. Näin asioiden tuli vain mennä. Halford tarvitsi bändiä itsensä vuoksi ja Priest tarvitsi Robia. Ja minun piti lähteä tekemään muita juttuja. En ehkä ole enää Judas Priestin laulaja, mutta saan kiertää maailmaa ja keikkailla edelleen. Saan tällä hetkellä enemmän rahaa kuin Judas Priestissä ollessani.”

”Ei sillä ettenkö olisi voinut vielä jatkaa Priestissä. Olisin mielelläni tehnyt muita projekteja, jotta talouteni olisi ollut turvattu, mutta en olisi koskaan hylännyt ystäviäni Priestissä. Sitä minä kaipaan eniten bändistä. Olen edelleen hyvissä väleissä kaikkien kanssa, Rob mukaanlukien.”

Ripper on Priestin jälkeen nähty monissa projekteissa ja yhtyeissä, kuten Iced Earthissa ja Yngwie Malmsteenin Rising Forcessa.

Lisää luettavaa