Saaristo Openin piti olla kesän aloitusfestari, mutta nyt se järjestetäänkin syksyn kynnyksellä

8.4.2020 11:16

Kaarinassa järjestettävä Saaristo Open on toiminut jo kymmenen vuoden ajan epävirallisena festarikesän aloittajana, mutta tänä vuonna asiat ovat toisin. Kun koronaviruspandemia runtelee tapahtumakarttaa, on festivaali päätetty siirtää aivan kesän loppuun ajankohdalle 28.–29. elokuuta.

”Vaikka rajoitukset yleisötapahtumien järjestämisestä loppuvat toukokuun loppuun, haluamme, että Saaristo Openin vieraat voivat nauttia tapahtumasta rauhallisin mielin. Saaristo Openilla on vahvat perinteet ja vakiintunut asiakaskunta, meille on ensisijaisen tärkeää festarikansamme terveys ja turvallisuus ja siksi teemme siirron kesän alusta kesän loppuun”, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Tilanne on meille vaikea ja vaikka peruuttaminen olisi ollut meille taloudellisesti kannattavin ratkaisu, haluamme saada perinteen jatkumaan ja ihmisille kivaa odotettavaa tämän vaikean ajan keskelle.”

Saaristo Openin ohjelmistoon tulee muutoksia ja tapahtuma palautuu kaksipäiväiseksi. Osa jo julkaistusta artistikattauksesta kuitenkin säilyy. Tahtuman aiemmin julkistettuja esiintyjiä olivat muun muassa Apulanta, Arttu Wiskari, Happoradio, Popeda ja Michael Monroe.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Kolmen päivän lipun ostaneet voivat hakea halutessaan hyvityksen tapahtuman lyhennyttyä lipun ostopaikasta. Mahdolliset lippupalautukset voi tehdä huhtikuun loppuun saakka myyntipisteissä.

Lisää luettavaa