Sabaton palaa uudella videollaan viime Euroopan-kiertueensa tunnelmiin – ”Kaipaamme tätä ja teitä niin kovasti”

The Attack Of The Dead Men löytyy bändin viimeisimmältä The Great War -pitkäsoitolta.

Sabaton on julkaissut jälleen uuden videon viimeisimmältä The Great War -albumiltaan. Tällä kertaa kyseessä on video kappaleelle The Attack Of The Dead Men, joka kertoo ensimmäisen maailmansodan taistelusta, jossa saksalaissotilaat piirittivät Puolassa Osowiecin linnoitukseen suojautuneita venäläissotilaita ja pommittivat linnoitusta kaasuhyökkäyksillä. Video on kuvattu Sabatonin edellisellä Euroopan-kiertueella, jolla yhtye soitti kyseistä kappaletta kaasunaamareihin pukeutuneina.

”Emme tuolloin osanneet arvatakaan, että tänä päivänä suuri osa maailman väestöstä joutuu pitämään maskeja yllään joka päivä, kiitos tämän hemmetin viruksen, joka on lamauttanut rakkaan metalliyhteisömme. Kaipaamme tätä ja teitä niin kovasti – yksikään livestriimi ei voi korvata sitä tunnetta, kun seisot yleisön edessä metallikeikalla”, kommentoi basisti Pär Sundström.

Yhtye tekee paluun keikkalavoille loppuvuodesta ja kiertää marraskuun aikana pitkin poikin Venäjää. Ensi vuoden alkuun Sabatonin on tarkoitus lähteä puolestaan pitkälle Ruotsin-kiertueelle – saapa nähdä, onnistuuko naapurimaassa keikkailu noin isossa mittakaavassa vielä silloin.