Samae Koskinen todistaa olevansa elossa

11.12.2008 15:59

Tamperelaistunut laulaja/lauluntekijä Samae Koskinen julkaisee Elossa-sooloalbuminsa 4. helmikuuta. Debyyttisoolo Vol. 1 ilmestyi puolestaan helmikuussa 2006. 

Vol. 1 -levylle Koskinen sävelsi kappaleet sekä soitti instrumentit itse. Sanoittajina toimi suomalaisia kirjailijoita ja runoilijoita, muun muassa Inka Nousiainen, Sanna Karlström, Tomi Kontio ja Kauko Röyhkä. Elossa-levylle Koskinen puolestaan halusi kirjoittaa tekstejä myös itse. Tuoreen albumin kaikkien kappaleiden lyriikat ovatkin syntyneet Koskisen ja Kauko Röyhkän yhteistyönä. Parivaljakon yhteistyö on tuonut Koskisen kappaleisiin henkilökohtaista otetta.

– Halusin käyttää materiaalina omia kokemuksiani, tuntemuksiani ja unelmiani, kertoo Koskinen.

Levy-yhtiön tiedotteen mukaan "Elossa on episodialbumi, jossa tutustutaan yhden päivän tapahtumiin eri henkilöiden näkökulmista. Levy kuljettaa kuulijaa kohti päivän traagista päätöstä, joka kietoo kappaleiden kertojien elämät yhteen odottamattomalla tavalla. Traagisuudesta huolimatta levystä huokuu elämänilo, toivo ja kunnioitus elämän vähäpätöisimmiltäkin tuntuvia hetkiä kohtaan".

– Kuolema kauhistuttaa ja pelottaa, ja sen vuoksi haluan laulaa siitä. Kuoleman läsnäolosta huolimatta levy on positiivisinta ja ulospäinsuuntautuneinta musiikkia, jota olen tehnyt.

Albumin kappalelista:

1. Perjantai
2. 5+2
3. Hevonen
4. Saa haluta
5. Vanha mies parvekkeella
6. Aikasi loppuu
7. Vapaamuurari
8. Ettei kukaan lähtis yksin
9. 27
10. Kuolematon
11. Kaiken pitää aina jatkua

Lue lisää Samaesta tuoreimmasta Soundista.

www.samaekoskinen.com

Lisää luettavaa