Sara esittelee tunnelmia tien päältä – ensinäytössä jylhän Lautta-biisin musiikkivideo

21.11.2022 13:53

Sara julkaisi vuoden alussa yhdeksännen albuminsa, ja tämä Pimeys-levy olikin huomattavan hyytävä tuotos. ”Pimeys tuntuu hyppäämiseltä sillalta hyiseen virtaan ja kuolemasta nauttimiselta”, kuvaili Niko Peltonen teosta Soundissa 1/22 julkaistussa arviossaan. Oikein hyvin pimeään tammikuuhun sopiva levy, siis.

Pimeyden myötä Sara on keikkaillut ahkerasti pitkin Suomea, ja nyt menneen vuoden keikkamenoja esitellään musiikkivideon avulla. Soundissa tulee ensinäyttöön Lautta-kappaleeseen tehty video, jonka Tiina Routamaa on kuvannut ja Sara-johtaja Joa Korhonen editoinut. Katso pätkä ylempää.

”Video on kuvattu Pimeys-kiertueen aikana eri keikoilta, biisin raskas kertosäe luo hienon kontrastin hiljaisen ja vähäeleisen säkeistön kanssa. Tekstissä ollaan siirtymässä rajan ylitse toiseen ulottuvuuteen, pimeys kuiskailee luokseen”, Korhonen kertoo kappaleesta.

Sara on mahdollista nähdä Pimeyden tiimoilta vielä kerran keikalla, kun yhtye esiintyy perjantaina 25.11. Tampereen Klubilla. Sinne siis, mikäli ylempänä näkyvä meno miellyttää!

Lisää luettavaa