Savatage-nokkamies Jon Oliva sairasti koronaa kaksi kuukautta – ”Se oli todella brutaalia”

Laulaja sanoo, ettei toivoisi koronaa pahimmalle vihamiehelleenkään.
22.3.2021 14:50

Savatage- ja Trans-Siberian Orchestra -yhtyeistä tunnettu laulaja Jon Oliva kertoo sairastaneensa viime vuonna koronan. Oliva kertoi asiasta 80’s Glam Metalcastissa.

”Se kesti kahdeksan viikkoa enkä olisi toivonut sellaista edes pahimmalle vihamiehellenikään. En toivoisi sitä kenellekään. Se oli todella brutaalia. Mutta nyt olen kunnossa ja haen rokotukseni muutaman viikon sisällä”, Oliva paljastaa.

Samassa haastattelussa Oliva kertoo, että Savatage saattaa lähitulevaisuudessa aktivoitua taas muodossa tai toisessa. Yhtye on laulajan mukaan pallotellut ideoita ees taas vuoden 2015 Wacken-keikan jälkeen, mutta henkeään pidätellen ei uutta musiikkia kannata odottaa.

”Olemme myös työstäneet livetaltiointia Kölnin-keikaltamme vuodelta 1997, jonka olemme koonneet striimausjuttua varten. Se on tosi hyvä. Al (Pitrelli, kitaristi) tuli käymään ja miksasimme sitä hieman – annoimme sille lisää massaa”, Oliva kertoo.

”Jos aktivoidumme, teen siitä virallisen ilmoituksen. Mutta olemme kyllä tehneet kaikenlaista tämän pandemian vuoksi, koska meillä on tylsää; meillä ei ole mitään tekemistä. Olemme siis vaihdelleet ideoita sähköpostitse ja puhelimitse. Minä ja Al olemme tehneet kolme, neljä biisiä yhdessä. Minä ja Chris Caffery (kitara) olemme työstäneet jotain yhdessä. Koska mitä muutakaan tekisimme? Mutta saa nähdä, mitä tässä vielä tapahtuu.”

Lisää luettavaa