Scorpions suuntaamassa studioon raskaan sarjan tuottajan kanssa – Kitaristi avaa bändin suunnitelmia

Uusi levy tarkoitus saada pihalle ensi vuonna.

Rockveteraani Scorpions on suuntaamassa studioon työstämään seuraajaa vuoden 2015 Return To Forever -studioalbumilleen sekä vuoden 2017 Born to Touch Your Feelings -kokoelmalle tehdyille uusille biiseille. Kitaristi Matthias Jabs kertoi bändin suunnitelmista The Metal Barille ja kertoi bändin kiinnittäneen tuottajakseen Greg Fidelmanin, joka on työstänyt muun muassa Metallican ja Slipknotin viimeisimpiä levyjä.

”Teimme biisejä jo ennen tätä [kesällä alkanutta ja marraskuussa päättynyttä] kiertuettamme, mutta tien päällä on vaikeampaa saada uusia juttuja aikaan. Inspiraatioita ja ideoita tulee kyllä, mutta niiden saaminen talteen on toinen juttu, kun joka päivä reissataan paikasta toiseen. Meillä on nyt käsittääkseni noin 10 biisiä valmiina, mutta rundin jälkeen teemme vielä lisää, alamme valmistautua treeneihin ja äänityksiin”, Jabs avaa.

”Tarkoitus on palata [studioon] maaliskuussa. Työskentelemme tuottaja Greg Fidelmanin kanssa, joka on mahtava tyyppi. Hän on jo vieraillut studiossamme Hannoverissa. Tarkoitus on tehdä äänityksiä heinäkuuhun saakka, minkä jälkeen meillä on kuukauden residenssi las Vegasissa. Samaan aikaan teemme viimeisiä viilauksia ja miksauksia. Levyn pitäisi siis tulla ulos syksyllä 2020. Sen jälkeen lähdemme tietysti taas kiertueelle.”

Tuleva Scorpions-levy on ensimmäinen, jolla on mukana bändin nykyinen rumpali, Motörheadin pitkäaikaisena kannuttajanakin tunnettu Mikkey Dee.